Software

Software vormt de basis van onze dienstverlening. Om de best mogelijke administratieve oplossing te kunnen leveren werkt Business Software Nederland uitsluitend met de beste software oplossingen, zoals bijvoorbeeld:

Exact globe website

Exact Globe is een zeer complete automatiseringsoplossing voor bedrijven binnen het MKB. Exact Globe is meer dan alleen een boekhoudpakket! Voor ontsluiting via internet kunt u ook combineren met Exact Synergy.

Exact online software

Met Exact Online beschikt u over een compleet administratief pakket volledig in de cloud. U heeft hiermee op elk moment van de dag, waar u ook bent, inzage in uw bedrijfsadministratie.

Autodoc software

Met Autodoc kunt u snel en eenvoudig al uw uitgaande documenten digitaal versturen. Met een druk op de knop kunt u bv facturen en herinneringen met uw briefpapier mailen. Snel, doeltreffend en kostenbesparend.

Elvy software

Met Elvy kunt u al uw inkomende documenten verwerken. Een mooi voorbeeld: Elvy scant uw Inkoopfacturen, herkent deze en boekt deze vervolgens in Exact software. Met Elvy raakt u nooit meer documenten kwijt.

Microsoft software

De software van Microsoft wordt ook door BSN breed toegepast. Voor veel toepassingen is de besturingssoftware van Microsoft onmisbaar. Veel functionaliteit kan geboden worden met de Office productlijn van Microsoft.